Wenst u ook altijd en overal te communiceren met alle medewerkers?

De wijze waarop bedrijven communiceren is de laatste jaren sterk gewijzigd. Anno 2021 bestaat de uitdaging erin om de bereikbaarheid en het gebruiksgemak te vergroten, maar hierbij ook de totale kost te verlagen.

Professioneel

TranzCom levert en integreert verschillende professionele samenwerkingstools in eigen cloud omgeving. Dit stelt bedrijven in staat om flexibel in te spelen op alle interne en externe communicatiebehoeften. Zo kunnen verschillende teams tegelijkertijd en ongeacht de fysieke werkomgeving (kantoor, haven, telework, buitenland, …) met elkaar verbonden zijn vanaf smartphone, tablet of computer.

 

Expertise

Dankzij onze expertise zijn wij perfect in staat om uw bedrijfscommunicatie vlot te beheren. Of het nu gaat om telefoon, video, data of andere toepassingen… steevast gaan wij hierbij stapsgewijs te werk. Zo brengen wij enerzijds alle behoeftes in kaart en bieden anderzijds zowel alle IP-installatie- en onderhoudsdiensten aan via

  • Wi-Fi/DECT/LTE-dekking
  • Switching
  • Routing
  • Automatisering
  • naast het volledig beheer van uw communicatienetwerk.

Projectmanagement

Wist u trouwens dat TranzCom een beveiligde professionele samenwerkings- en vergadertool voor teams tot 500 deelnemers aanbiedt waardoor audio- en videomeetings, het onbeperkt delen van bestanden, het onderling beveiligd chatten maar ook geluidsregistratie én projectmanagementfuncties continu online toegankelijk zijn via een webbrowser of mobiele app?

Contacteer ons nog vandaag voor advies op maat van uw organisatie.