Senior Project Engineer

Heb je een Master in elektromechanica, elektriciteit of gelijkwaardig ? Heb je een ruime ervaring (5-10 jaar) in elektrisch projectmanagement ? Heb je goede communicatieve vaardigheden om met multidisciplinaire teams te werken en met klanten te communiceren ? Dan hebben we zeker een plek voor jou in onze business unit TranzCom Energy als Senior Project Engineer.

TranzCom Energy is een industrieel en openbaar transportbedrijf dat gespecialiseerd is in de energietransitie van transmissielijnen. We zijn op zoek naar een getalenteerde en ervaren Senior Project Engineer om ons dynamische team te versterken.

Heb je een sterke achtergrond hebt in elektrisch ontwerp, de dimensionering van laagspanningsschakelaars, inzicht in hoogspanning en projectmanagement, dan ben je misschien wel de ideale kandidaat voor deze functie !

Aantal uren per week

Voltijds

Overeenkomst

Contract van bepaalde duur

Werklocatie

Asse – Gedeeltelijk telewerk

Jouw taken

 •  Als Senior Project Engineer in Elektrisch Ontwerp en Schakelkast Dimensionering, ben je verantwoordelijk voor het managen en superviseren van elektrotechnische projecten voor zowel private klanten in de industrie als publieke klanten in de transportsector.
 • Je ontwerpt elektrische systemen op basis van klantspecificaties, validatie, orders, elektrische tekeningen ( opgesteld door elektrische en mechanische tekenaars) tot voltooiing in onze werkplaatsen en testen met de klant, met behulp van Caneco BT (of andere elektrische dimensioneringssoftware).
 • Je bent er verantwoordelijk voor dat ontwerpen voldoen aan alle relevante normen en voorschriften.
 • Je plant, organiseert en voert elektrische projecten uit en zorgt ervoor dat ze op tijd en binnen budget worden opgeleverd.
 • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van teams, middelen en communicatie met belanghebbenden.

Jouw profiel

 • Je hebt een Master elektromechanica behaald of gelijkaardig .
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands, het Frans en Engels.
 • Goede communicatieve vaardigheden om te werken met verschillende teams en interactie met klanten.
 • Je hebt 5-10 jaar ervaring in elektrisch projectmanagement.
 • Je hebt een bewezen expertise in het gebruik van Caneco-software voor elektrisch ontwerp (of andere elektrische dimensioneringssoftware).
 • Kennis van Uninterruptible Power Supply (UPS) en Battery Energy Storage Systems (BESS) is een pluspunt.

Waarom ons vervoegen?

Wij bieden

 • Een job als Senior Project Engineer vol afwisseling in onze sterke Business Unit TranzCom Energy, gelegen te Asse
 • Een aantrekkelijk loonpakket met onder meer groeps- en hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.
 • Een werkomgeving die gekenmerkt wordt door zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerking, ondernemingszin en vertrouwen en die stevig verankerd is in de structuur van een internationale groep.

Interesse?

Kom aan boord en ontdek “the VINCI Energies way of life!“.

Interesse in de vacature? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren en je CV en motivatiebrief op te sturen naar avalon.verrijken@vinci-energies.com

Wie zijn wij?

TranzCom is een producent en integrator van elektrische apparatuur die kant-en-klare oplossingen aanbiedt. Wij voorzien energie-, elektriciteits- en nutsmarkten van een compleet assortiment aan producten en oplossingen op het gebied van midden- en laagspanning. Wij bieden state-of-the-art oplossingen en kosteneffectieve onderhoudsdiensten aan om de waarde van uw apparatuur op lange termijn te onderhouden.

VINCI Energies Belgium telt 6 perimeters in haar organisatie. In onze perimeter Infra & Telecom bieden we diensten aan binnen vier belangrijke domeinen: ruimtevaart, mobiliteit, energie en telecom. Onze merken zijn Cegelec, Omexom en TranzCom. We tellen vandaag 333 medewerkers en realiseren een omzet van € 69M. Onze werven bevinden zich over heel België, onze kantoren bevinden zich te Gosselies, Zwijndrecht en Asse.

In België is VINCI Energies actief in industriële automatisering, energie-, transport- en communicatie-infrastructuren, gebouwtechnieken, brandbeveiliging en facilitaire diensten via de merken Actemium, Axians, Cegelec, Omexom en VINCI Facilities, alsook via verschillende lokale merken. VINCI Energies in België telt 2.790 medewerkers en realiseert een jaarlijkse omzet van 565 miljoen euro.