Energiedistributie

TranzCom is een producent en integrator van elektrische apparatuur die kant-en-klare oplossingen aanbiedt. Wij voorzien energie-, elektriciteits- en nutsmarkten van een compleet assortiment aan producten en oplossingen op het gebied van midden- en laagspanning. Wij bieden state-of-the-art oplossingen en kosteneffectieve onderhoudsdiensten aan om de waarde van uw apparatuur op lange termijn te onderhouden.

SPOORWEG ENERGIEVERDELING

TranzCom Energy is ervaren in het leveren van stroomvoorziening aan openbaarvervoerbedrijven (spoorwegen, trams, metro’s). Wij bieden kant-en-klare oplossingen aan die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende klanten. Met hun erkende expertise helpt ons team van ingenieurs u om op elk moment de meest geschikte technische oplossing te vinden. 

INDUSTRIËLE OPSLAG

Onze distributie van SAFT-producten biedt betrouwbare back-up batterijen aan die vereist zijn voor volgende marktsegmenten:   

  • Luchtvaart  
  • Spoorwegen en openbaar vervoer   
  • Marine   
  • Defensie   
  • Telecommunicatie   
  • Gebouwen en industriële installaties   

Deze industriële batterijen hebben een zeer hoge mate van betrouwbaarheid en hun probleemloze werking vermindert significant hun Life Cycle Cost. 

INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

TranzCom Energy voorziet energie-, elektriciteits- en nutsmarkten van een compleet assortiment aan producten, systemen en diensten. We vertrouwen op toonaangevende partners in de industrie zoals AEG Power Solutions, ABB en MR voor alle industriële energiebehoeften.

VERTROUW OP ONS PROJECTMANAGEMENT

Gedurende het hele proces van briefing tot bestelling voorzien wij alles wat nodig is om de meest geschikte oplossing te ontwerpen die aan uw noden tegemoetkomt. Onze missie is om u van een oplossing van superieure kwaliteit te voorzien, en dit met een uitstekende service.