Industriële Opslag

De wereld van energie, klassiek gevoed door fossiele brandstoffen, is snel aan het veranderen naar duurzame hernieuwbare alternatieven zoals zonne-energie en wind. Deze energietransistie gaat gepaard met nieuwe uitdagingen zoals de opslag en continuë beschikbaarheid van het net. Hoe kan een te veel aan energie bewaard worden wanneer de vraag hiernaar laag is en hoe kan deze later geïnjecteerd worden wanneer er zich verbruikspieken voordoen? En hoe zit het met de stabiliteit van het net? Energieopslag is deel van het antwoord op deze vragen en een belangrijk deel van de standaardoplossingen voor de stroomvoorzieningen van de toekomst.

Bij TranzCom hebben we unieke expertise in verschillende batterijtechnologieën, vermogenselektronica, UPS en netintegratie om de energietransitie te ondersteunen. Van projecten op het gebied van stroomkwaliteit en netbalancering tot het opvangen van piekbelastingen en complete off-grid oplossingen. Maar ook van kleinschalige lokale toepassingen van sommige KVA tot grootschalige containergebaseerde oplossingen van meerdere MVA.

Onze hoge kwaliteitsnormen en flexibiliteit in maatwerk stellen ons in staat om de belofte van de energietransitie waar te maken zonder verlies van continuïteit en betrouwbaarheid.

BATTERIJEN

Onze industriële batterijen hebben een zeer hoge mate van betrouwbaarheid en hun probleemloze werking vermindert significant hun Life Cycle Cost.

  • Ni-Cd batterijen & Li-Ion batterijen
  • Klassieke Lead-acid batterijen