Critical Communication

TranzCom is marktleider op het vlak van radionetwerkinfrastructuur en radioterminals (Analoog/TETRA/DMR/PTT over LTE) met meer dan 30 jaar ervaring. In totaal hebben we meer dan 50 radionetwerken geleverd aan het openbaar vervoer, luchthavens, overheidsinstellingen, de industrie en nutsbedrijven. Daarnaast is TranzCom ook actief in private 4G en 5G netwerken.

VIDEO COMMUNICATION

We verkopen en integreren de beste HD-video-encoders voor uw kritieke communicatieprocessen. Dankzij onze (low-latencyvideodistributie oplossingen kunt elke kritieke situatie vanaf elk apparaat op een veilige manier monitoren. 

ASTRID/TETRA/DMR RADIOS, PAGERS, SMARTPHONES & SMART ACCESSORIES

Onze portfolio omvat analoge/TETRA/DMR-radio’s van verschillende merken, Hybride Radio/Smartphones, Robuuste Smartphones en accessoires. We bieden ook in-house reparatie- en verhuurdiensten aan.

BROAD BAND PTT

Dankzij onze broadband push-to-talk oplossingen kan u de omvang van uw radionetwerk met WIFI, 3G, 4G, LTE, … uitbreiden. Bovendien kan u gebruikers die een smartphone, een hybride radio of een ander apparaat zoals een tablet of een PC hebben, voorzien van een aantal radiofunctionaliteiten. Daarnaast breidt het uw directe groepscommunicatie uit met video-, data- en bedrijfsprocesfunctionaliteitenVerder maakt het een optimale bescherming van mensen en processen, het direct delen van informatie, besluitvorming en ontwikkeling en een geoptimaliseerd middelenbeheer mogelijk.

INDOOR RADIO/WIFI/LTE COVERAGE

Als ASTRID-gecertificeerde leverancier en installateur bieden we onze klanten onze uitgebreide ervaring van meer dan 250 binnen-installaties aan.

ALL-IN-ONE MISSION MANAGEMENT, DISPATCHING CONSOLES & PMR/LTE/IP GATEWAYS

Tranzcom Telecom biedt specifieke oplossingen voor dispatching aan. Onze unieke ervaring in voice/telefonie en radio-oplossingen maakt het mogelijk om zeer efficiënte en perfect geïntegreerde dispatching, alarm management en opnameoplossingen aan te bieden. 

Wat betreft de integratie van verschillende communicatiesystemen en -diensten hebben we bewezen ervaring om aan verschillende operationele vereisten te voldoen. Dit verbetert de communicatie tussen de leden van een team, de verschillende agentschappen en de gezamenlijke operaties door een naadloze interoperabiliteit tussen verschillende communicatiesystemen en -apparaten (RADIO/LTE/IP) te voorzien

LIVESTREAMING VOOR POLITIE EN RECHTSHANDHAVING

Voor realtime besluitvorming is het van cruciaal belang om onmiddellijk een overzicht te krijgen van hoe een situatie zich op het terrein ontwikkelt. Voor de politie helpt live videostreaming bij het ondersteunen van toezichtwerkzaamheden, het verzamelen van bewijsmateriaal en operationele bewustwording. Het is echter niet eenvoudig om een betrouwbare oplossing te verkrijgen in uitdagende omgevingen.

Voor dit doeleinde is TranzCom een samenwerking aangegaan met Soliton Systems, die innovatieve livestreamings- oplossingen voor beveiligingsbedrijven, defensie, omroepen, reddingsteams en wetshandhavingsinstanties creëert.

De Zao-familie van draagbare encoders maakt beveiligde livestreaming vanaf een mobiele camera mogelijk, zoals een action cam of een op het lichaam gedragen camera. Het gebruikt verschillende gebonden cellulaire netwerken om versleutelde videobeelden naar een commandocentrum te verzenden.

VIDEO COMMUNICATION

ASTRID/TETRA/DMR RADIOS, PAGERS, SMARTPHONES, SMART ACCESSORIES

ALL-IN-ONE MISSION MANAGEMENT, DISPATCHING CONSOLES, PMR/LTE/IP GATEWAYS