Vervoeg Ons Team

Zoek je een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch team? Word jij één van onze experts? Contacteer ons en solliciteer!

OPENSTAANDE VACATURES

Komt u het TranzCom team versterken? Bekijk onze openstaande vacatures hieronder. Zit er geen vacature tussen die past bij uw profiel? Er komen regelmatig vacatures bij, dus neem geregeld eens een kijkje of solliciteer spontaan.

Project Manager Unified Communication and Networks

Als Project Manager ben je volledig verantwoordelijk voor je projecten, vanaf de aanbestedingsfase tot de finale oplevering. Je bent in staat om snel beslissingen te nemen en ervoor te zorgen dat alle nodige beslissingen en acties op het juiste moment worden ondernomen?

Project Engineer

Heb je een diploma niveau bachelor of master op zak en ben je steeds op zoek naar optimalisatie? Als Project Engineer werk je in het hart van onze business. Wil je deel uitmaken van een team ? Hou je graag het overzicht en heb je een klantgerichte houding? Dan hebben we een plek voor jou in onze business unit Energy.

Project Manager

Heb je een master diploma op zak en ben je steeds op zoek naar optimalisatie? Als Project Engineer / Project Manager werk je in het hart van onze business. Wil je deel uitmaken van een team ? Hou je graag het overzicht en heb je een klantgerichte houding? Dan hebben we een plek voor jou in onze business unit Energy.

Sales & Management Assistant

Je behaalde een Bachelor-diploma, en je hebt al 3 jaar ervaring in een administratieve functie binnen sales? Spreek je vloeiend Nederlands en Frans, en heb je een goed niveau in het Engels? Repetitieve taken schrikken je niet af, en je kan je weekplanning herzien op basis van de wisselende prioriteiten? Ben je ten slotte assertief en servicegericht zowel naar collega’s als naar klanten toe? Dan ben jij misschien de Sales & Management Assistant die wij zoeken!

Telecom Field Engineer M/V

Behaalde je een Master in Engineering ? Zijn telecom en technologie jouw passies? Hou je van onderhoud, installaties en kritische interventies ? Ben je op zoek naar afwisseling in je werk? Ben je graag op de baan om te sleutelen aan installaties bij de klant? Heb je de ‘goesting’ om samen met je collega’s de wachtdiensten te verzekeren? Als Telecom Field Technician zal je een leuk en dynamisch team vervoegen in onze Business Unit TranzCom Telecom

Telecom Field Engineer Unified Communication & Networks

Jouw passies zijn telecom en technologie ? Je houdt van onderhoud, installaties en kritische interventies ? Ben je op zoek naar afwisseling in je werk ? Ben je graag op de baan om te sleutelen aan installaties bij de klant? Ben je bereid om samen met de collega’s de wachtdienst te verzekeren? Als Telecom Field Engineer zal je een dynamisch team vervoegen in een domein dat in permanente ontwikkeling is.

Bedrader

Je behaalde een diploma in een technisch of beroepsonderwijs richting “industrieel elektriciteit” ? Je wilt graag zo snel mogelijk wat je leerde op school omzetten in het professioneel leven? Veilig, maar efficiënt werken gaan voor jou hand in hand? Spreek je daarbovenop vlot Nederlands en Frans ? Dan bieden wij een plek aan als bedrader bij TranzCom Energy, in onze werkplaats te Asse.

Assistant Controller

Heb je minstens een drietal jaar ervaring achter de kiezen in een ondersteunde job? Hou je van finances en van business controlling? Ben je niet vies van steeds wederkerende taken, maar kan je ook je eigen weekplanning herzien in functie de prioriteiten? Hebben Excel en SAP (of vergelijkbare softwares) geen geheimen voor je? Werk je bovendien graag in team? Dan ben jij misschien de Assistant Controller die wij zoeken !

Verantwoordelijke Dispatching

Je behaalde een Bachelor diploma, en je hebt al wat ervaring opgedaan in de radiowereld? Je bent tweetalig (Frans/Nederlands) met een goede kennis van het Engels. Je hebt interesse in het technisch aspect van zaken en je wilt de “waarom” begrijpen die er achter schuilt? Ben je tenslotte georganiseerd, flexibel, dynamisch, ondernemend en je kan omgaan met stress?
Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan ben jij misschien de Dispatcher die we zoeken!

Je hebt al wat ervaring opgedaan in de radiowereld? Heb je een perfecte kennis van het Nederlands, en een goede kennis van het Frans en het Engel? Je hebt interesse in het technisch aspect van zaken en je wilt de “waarom” begrijpen die er achter schuilt? Ben je tenslotte georganiseerd, flexibel, dynamisch, ondernemend en je kan omgaan met stress?

Als Dispatcher kan je je aan een dynamische functie verwachten, met een grote verscheidenheid aan taken en verantwoordelijkheden die aansluiten bij de functie.

Interesse ? Solliciteer voor de functie van Dispatcher

PASSIE VOOR TECHNIEK

TranzCom is voortdurend op zoek naar gemotiveerde professionals die klaarstaan om hun expertise, vaardigheden en creatief potentieel te benutten zodat ze de dagelijkse diensten tegenover onze klanten continu kunnen helpen verbeteren.

In een uitdagende omgeving verwachten we van onze werknemers niet enkel dat ze expert zijn op hun eigen terrein maar ook dat ze ondernemend zijn. Belangrijk hierbij is om initiatief te nemen en te zoeken naar innovatieve oplossingen zodat ze een persoonlijke bijdrage leveren aan het succes van ons bedrijf. Wij helpen hierbij door een aangepast opleidingstraject aan te bieden dat jou toelaat jouw talenten verder te ontwikkelen.

JONGE STARTERS

Wij zijn vaak op zoek naar recent afgestudeerde ingenieurs en technici. Niet alleen bieden wij hen een job aan waarin ze, dankzij het mentorschap van ervaren collega’s, ons bedrijf, onze waarden en onze werking beter leren kennen en tegelijkertijd steeds meer verantwoordelijkheden leren opnemen.

Wij bieden ook mogelijkheden voor studenten die op zoek zijn naar een stageplaats in het laatste jaar van hun studies (bijvoorbeeld elektriciteit-elektronica, metaalbewerking).

TranzCom wil een inclusieve werkgever zijn, een plek waar iedereen zich goed voelt, waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht geslacht, gender of cultuur. Alle zij’s/die’s/hij’s hebben het recht om te zijn wie ze zijn en moeten de kans krijgen om zich ten volle te ontplooien. Wij zien diversiteit als een sterkte en het is onze basis voor duurzaam ondernemen. Daarom staan onze vacatures open voor iedereen die voldoet aan de competenties zoals omschreven in de jobomschrijving.