Vervoeg Ons Team

Zoek je een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch team? Word jij één van onze experts? Contacteer ons en solliciteer!

OPENSTAANDE VACATURES

Komt u het TranzCom team versterken? Bekijk onze openstaande vacatures hieronder. Zit er geen vacature tussen die past bij uw profiel? Er komen regelmatig vacatures bij, dus neem geregeld eens een kijkje of solliciteer spontaan.

Project Manager Unified Communication and Networks

Als Project Manager ben je volledig verantwoordelijk voor je projecten, vanaf de aanbestedingsfase tot de finale oplevering. Je bent in staat om snel beslissingen te nemen en ervoor te zorgen dat alle nodige beslissingen en acties op het juiste moment worden ondernomen?

Project Engineer

Heb je een diploma niveau bachelor of master op zak en ben je steeds op zoek naar optimalisatie? Als Project Engineer werk je in het hart van onze business. Wil je deel uitmaken van een team ? Hou je graag het overzicht en heb je een klantgerichte houding? Dan hebben we een plek voor jou in onze business unit Energy.

Project Manager

Heb je een master diploma op zak en ben je steeds op zoek naar optimalisatie? Als Project Engineer / Project Manager werk je in het hart van onze business. Wil je deel uitmaken van een team ? Hou je graag het overzicht en heb je een klantgerichte houding? Dan hebben we een plek voor jou in onze business unit Energy.

Business Development Manager Energiedistributie

Ben je geïnteresseerd in al wat een technisch kantje heeft en heb je goesting om hierover meer te leren? Ben je dynamisch, goed georganiseerd en sta je altijd klaar voor je klanten? Als je tenslotte ook nog voldoende aandacht hebt voor de administratie die voortkomt uit je klantencontacten, dan ben jij mogelijks onze nieuwe Business Development Manager.

Telecom Field Engineer

Behaalde je een Master in Engineering ? Zijn telecom en technologie jouw passies? Hou je van onderhoud, installaties en kritische interventies ? Ben je op zoek naar afwisseling in je werk? Ben je graag op de baan om te sleutelen aan installaties bij de klant? Heb je de ‘goesting’ om samen met je collega’s de wachtdiensten te verzekeren? Als Telecom Field Technician zal je een leuk en dynamisch team vervoegen in onze Business Unit TranzCom Telecom

Business Development Manager Telecom

Ben je een commercieel dier en krijg je en kick van het binnenhalen van nieuwe klanten? Beleef je evenveel plezier aan het onderhouden als aan het verder ontwikkelen van bestaande klantrelaties? Dan ben jij misschien wel onze toekomstige Business Development Manager voor onze afdeling Axians Telecom & Networks.

Verantwoordelijke Dispatching

Je behaalde een Bachelor diploma, en je hebt al wat ervaring opgedaan in de radiowereld? Je bent tweetalig (Frans/Nederlands) met een goede kennis van het Engels. Je hebt interesse in het technisch aspect van zaken en je wilt de “waarom” begrijpen die er achter schuilt? Ben je tenslotte georganiseerd, flexibel, dynamisch, ondernemend en je kan omgaan met stress?
Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan ben jij misschien de Dispatcher die we zoeken!

Je hebt al wat ervaring opgedaan in de radiowereld? Heb je een perfecte kennis van het Nederlands, en een goede kennis van het Frans en het Engel? Je hebt interesse in het technisch aspect van zaken en je wilt de “waarom” begrijpen die er achter schuilt? Ben je tenslotte georganiseerd, flexibel, dynamisch, ondernemend en je kan omgaan met stress?

Als Dispatcher kan je je aan een dynamische functie verwachten, met een grote verscheidenheid aan taken en verantwoordelijkheden die aansluiten bij de functie.

Interesse ? Solliciteer voor de functie van Dispatcher

PASSIE VOOR TECHNIEK

TranzCom is voortdurend op zoek naar gemotiveerde professionals die klaarstaan om hun expertise, vaardigheden en creatief potentieel te benutten zodat ze de dagelijkse diensten tegenover onze klanten continu kunnen helpen verbeteren.

In een uitdagende omgeving verwachten we van onze werknemers niet enkel dat ze expert zijn op hun eigen terrein maar ook dat ze ondernemend zijn. Belangrijk hierbij is om initiatief te nemen en te zoeken naar innovatieve oplossingen zodat ze een persoonlijke bijdrage leveren aan het succes van ons bedrijf. Wij helpen hierbij door een aangepast opleidingstraject aan te bieden dat jou toelaat jouw talenten verder te ontwikkelen.

JONGE STARTERS

Wij zijn vaak op zoek naar recent afgestudeerde ingenieurs en technici. Niet alleen bieden wij hen een job aan waarin ze, dankzij het mentorschap van ervaren collega’s, ons bedrijf, onze waarden en onze werking beter leren kennen en tegelijkertijd steeds meer verantwoordelijkheden leren opnemen.

Wij bieden ook mogelijkheden voor studenten die op zoek zijn naar een stageplaats in het laatste jaar van hun studies (bijvoorbeeld elektriciteit-elektronica, metaalbewerking).

TranzCom wil een inclusieve werkgever zijn, een plek waar iedereen zich goed voelt, waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht geslacht, gender of cultuur. Alle zij’s/die’s/hij’s hebben het recht om te zijn wie ze zijn en moeten de kans krijgen om zich ten volle te ontplooien. Wij zien diversiteit als een sterkte en het is onze basis voor duurzaam ondernemen. Daarom staan onze vacatures open voor iedereen die voldoet aan de competenties zoals omschreven in de jobomschrijving.