Vervoeg Ons Team

Zoek je een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch team? Word jij één van onze experts? Contacteer ons en solliciteer!

OPENSTAANDE VACATURES

Komt u het TranzCom team versterken? Bekijk onze openstaande vacatures hieronder. Zit er geen vacature tussen die past bij uw profiel? Er komen regelmatig vacatures bij, dus neem geregeld eens een kijkje of solliciteer spontaan.

Project Manager – Energy

Heb je een Master diploma met een elektromechanica specialisatie op zak en ben je steeds op zoek naar optimalisatie? Als Project Manager werk je in het hart van onze business en zorg je ervoor dat alles veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. Je rapporteer de cijfers rechtstreeks naar het hoger management terwijl je ook een echte teamleader bent. Ben je een doorzetter met commerciële ingesteldheid, heb je een klantgerichte houding en bruis je van de energie? Dan hebben we zeker een plek voor jou.

Project Engineer – SolidWorks

Heb je een Bachelor of Master diploma met een elektromechanica specialisatie op zak en ben je steeds op zoek naar optimalisatie? Als Project Engineer werk je in het hart van onze business en zorg je ervoor dat alles veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. Je rapporteer de cijfers rechtstreeks naar het hoger management terwijl je ook een echte teamleader bent. Ben je een doorzetter met en commerciële ingesteldheid, heb je een klantgerichte houding en bruis je van de energie?

Senior Project Engineer

Heb je een Master in elektromechanica, elektriciteit of gelijkwaardig ? Heb je een ruime ervaring (5-10 jaar) in elektrisch projectmanagement ? Heb je goede communicatieve vaardigheden om met multidisciplinaire teams te werken en met klanten te communiceren ? Dan hebben we zeker een plek voor jou in onze business unit TranzCom Energy als Senior Project Engineer.

Project Engineer Designer

Heb je een diploma niveau bachelor op zak en ben je steeds op zoek naar optimalisatie? Als Project Engineer Designer werk je in het hart van onze business. Wil je deel uitmaken van een team ? Hou je graag het overzicht, sta je communicatief sterk en bruis je van de energie ? Dan hebben we een plek voor jou in onze business unit Energy.

Project Engineer

Behaalde je een Bachelor of een Master in Elektromechanica/energietechnologie? Als Project Engineer werk je in het hart van onze business. Wil je deel uitmaken van een team? Je houdt van diversiteit en je werkt zowel op kantoor als op de werf. Programmeren en testen van gebouwde installaties behoren ook tot jouw takenpakket.

Bedrader

Je behaalde een diploma in een technisch of beroepsonderwijs richting “industrieel elektriciteit”? Je wilt graag zo snel mogelijk wat je leerde op school omzetten in het professioneel leven? Veilig, maar efficiënt werken gaan voor jou hand in hand? Dan bieden wij een plek aan als bedrader bij TranzCom Energy, in onze werkplaats te Asse.

Project Manager

Heb je een master diploma op zak en ben je steeds op zoek naar optimalisatie? Als Project Engineer / Project Manager werk je in het hart van onze business. Wil je deel uitmaken van een team ? Hou je graag het overzicht en heb je een klantgerichte houding? Dan hebben we een plek voor jou in onze business unit Energy.

Project Manager Radio Communicatie

Als Project Manager ben je volledig verantwoordelijk voor je projecten, vanaf de aanbestedingsfase tot de finale oplevering. Je bent in staat om snel beslissingen te nemen en ervoor te zorgen dat alle nodige beslissingen en acties op het juiste moment worden ondernomen.

Field Service Technician Energiedivisie

Wij wensen een Field Service Technician aan te werven die, na een opleiding in het bedrijf, zal worden geïntegreerd in het team van technici die instaan voor de installatie, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties bij onze klanten in de industrie of het openbaar vervoer.

System Engineer

Heb je een grondige kennis van een Telecom & Netwerk omgeving (SIP, TCP/IP, DNS, Routing,…) ? Ben je vertrouwd met de IT-omgeving (Microsoft, VMware,…) ? Ben je dynamisch, flexibel, autonoom, gestructureerd en heb je een echte passie voor IT, dan ben jij misschien wel diegene die we zoeken!

Dispatcher

Je hebt al wat ervaring opgedaan in de radiowereld? Heb je een perfecte kennis van het Nederlands, en een goede kennis van het Frans en het Engels? Interesse in het technisch aspect van zaken? Ben je tenslotte georganiseerd, flexibel, dynamisch, ondernemend en je kan omgaan met stress? Dan ben jij misschien de Dispatcher die we zoeken!

Telecom Field Engineer Unified Communication & Networks

Jouw passies zijn telecom en technologie ? Je houdt van onderhoud, installaties en kritische interventies ? Ben je op zoek naar afwisseling in je werk ? Ben je graag op de baan om te sleutelen aan installaties bij de klant? Ben je bereid om samen met de collega’s de wachtdienst te verzekeren?

Field Sales Executive Vlaanderen Critical Communication

Je bent je ervan bewust dat een soepele, betrouwbare en doeltreffende communicatie een noodzaak is voor politie, brandweer en bij uitbreiding alle veiligheidsdiensten. Om onze klanten te helpen om nieuwe technologieën te ontdekken, zijn wij op zoek naar een Field Sales Executive.

Project Manager Unified Communication and Networks

Als Project Manager ben je volledig verantwoordelijk voor je projecten, vanaf de aanbestedingsfase tot de oplevering. Je bent in staat om snel beslissingen te nemen en ervoor te zorgen dat alle nodige beslissingen en acties op het juiste moment worden ondernomen. Dan ben jij misschien wel de Project Manager die wij zoeken!

PASSIE VOOR TECHNIEK

TranzCom is voortdurend op zoek naar gemotiveerde professionals die klaarstaan om hun expertise, vaardigheden en creatief potentieel te benutten zodat ze de dagelijkse diensten tegenover onze klanten continu kunnen helpen verbeteren.

In een uitdagende omgeving verwachten we van onze werknemers niet enkel dat ze expert zijn op hun eigen terrein maar ook dat ze ondernemend zijn. Belangrijk hierbij is om initiatief te nemen en te zoeken naar innovatieve oplossingen zodat ze een persoonlijke bijdrage leveren aan het succes van ons bedrijf. Wij helpen hierbij door een aangepast opleidingstraject aan te bieden dat jou toelaat jouw talenten verder te ontwikkelen.

JONGE STARTERS

Wij zijn vaak op zoek naar recent afgestudeerde ingenieurs en technici. Niet alleen bieden wij hen een job aan waarin ze, dankzij het mentorschap van ervaren collega’s, ons bedrijf, onze waarden en onze werking beter leren kennen en tegelijkertijd steeds meer verantwoordelijkheden leren opnemen.

Wij bieden ook mogelijkheden voor studenten die op zoek zijn naar een stageplaats in het laatste jaar van hun studies (bijvoorbeeld elektriciteit-elektronica, metaalbewerking).

TranzCom wil een inclusieve werkgever zijn, een plek waar iedereen zich goed voelt, waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht geslacht, gender of cultuur. Alle zij’s/die’s/hij’s hebben het recht om te zijn wie ze zijn en moeten de kans krijgen om zich ten volle te ontplooien. Wij zien diversiteit als een sterkte en het is onze basis voor duurzaam ondernemen. Daarom staan onze vacatures open voor iedereen die voldoet aan de competenties zoals omschreven in de jobomschrijving.