TranzCom

TranzCom, een merk van VINCI Energies, is gespecialiseerd in telecommunicatie en energiedistributie.

AANGEPAST AAN UW NODEN

Dankzij de brede expertise van onze ingenieurs, IT-experten, hardware designers, app ontwikkelaars en techniekers, biedt TranzCom op maat gemaakte oplossingen aan. We ontwikkelen oplossingen van A tot Z.

Het creëren, ontwerpen en onderhouden van betrouwbare, veilige en flexibele oplossingen is onze core business. We begeleiden u doorheen de hele scope van het project: van het ontwerpen van producten en applicaties tot de productie, integratie, installatie, implementatie en het onderhoud ervan.

LOKAAL VERANKERDE TECHNOLOGIE-INTEGRATOR

TranzCom heeft bewezen deskundigheid in de integratie van verschillende communicatie- en energiesystemen en diensten om tegemoet te komen aan verschillende operationele vereisten.

BETROUWBARE BUSINESS PARTNERS

We onderhouden een duurzame relatie met onze klanten om hen te allen tijde te verzekeren van de meest efficiënte manier van samenwerken.

KLANTGERICHT

Bij TranzCom zijn onze klanten onze prioriteit. Een flexibele samenwerking tussen beide afdelingen zorgt ervoor dat personen en commerciële afdelingen hun krachten en talenten bundelen om onze klanten te voorzien van op maat gemaakte en waardevolle oplossingen, zowel lokaal als over verschillende geografische gebieden heen.

CO2-BELEID

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is geen loos begrip voor TranzCom. Om dit voor de pijler milieu meer te concretiseren, is er een gecertificeerd milieumanagementsysteem overeenkomstig ISO 14001 opgezet om te voldoen aan de eisen van het CO2-beleid.

Ontdek de rol van TranzCom in de huidige energietransitie.

CO2-PRESTATIELADDER

Om de doelstellingen ook daadwerkelijk te behalen gebruiken we de CO2-Prestatieladder om te toetsen waar we staan en waar onze actiepunten liggen om CO2-bewust te handelen in onze bedrijfsvoering en bij de uitvoering van onze projecten. De belangrijkste aandachtsgebieden zijn brandstofbesparing het efficiënt gebruik maken van materialen en een energietransitie realiseren. We doen dit zowel voor onszelf als ook voor onze klanten.

ERVARING & INNOVATIE

Een productie-eenheid van 2.000 m² die gelegen is naast ons kantoor, staat ons toe om apparatuur te voorzien die perfect aan uw eisen voldoet. Onze commerciële afdelingen zijn eraan gewend om naar u, onze klant, te luisteren, om zicht te krijgen op uw noden en oplossingen te voorzien die perfect zijn afgestemd op uw projecten.