Telecommunicatie

TranzCom Telecommunication gaat voortaan door het leven als Axians Telecom & Networks

CRITICAL COMMUNICATION

We zijn trots dat we in België marktleider zijn op het gebied van radionetwerkinfrastructuur en radioterminals (TETRA/DMR/PTT over LTE). We hebben meer dan 30 jaar ervaring en hebben meer dan 40.000 ASTRID-radio’s verkocht, maar ook meer dan 50 radionetwerken geleverd aan het openbaar vervoer, luchthavens, overheidsinstellingen, de industrie en openbare diensten.

Onze breedband push-to-talk oplossingen verruimen uw dekking dankzij WIFI, 3G, 4G, LTE, … We integreren de beste HD-video-encoders en body worn camera’s met streamingmogelijkheden in uw kritische communicatieprocessen.

UNIFIED COMMUNICATION

De manier waarop mensen communiceren is de laatste jaren drastisch veranderd. Het aantal communicatiekanalen zoals spraak, chat, video, applicaties en het delen van bestanden, alsook het aantal apparaten waarmee we communiceren, is toegenomen. Onze oplossingen bieden uw medewerkers de mogelijkheid om via één enkele applicatie te bellen, berichten te zenden, te vergaderen en samen te werken – en dit allemaal met hetzelfde gebruiksgemak dan ze van hun persoonlijke applicaties gewend zijn. We bieden uniforme communicatieoplossingen aan op maat van uw behoeften, on-premise of in een private, publieke of hybride cloud.

OPENBAAR VERVOER ON-BOARD COMMUNICATIE

TranzCom Telecom heeft boordapparatuur voor universele telecommunicatie (DMR/TETRA/LTE) en intelligente intercoms (Public Address) ontworpen, bedoeld voor spraak- en datacommunicatie, Deze systemen zijn geïnstalleerd in de cabines van metro’s, trams, treinen en bussen. Meer dan 10.000 voertuigen zijn al uitgerust met smart mobile communication en audio management van TranzCom.

Openbaar Vervoer on-Board Communicatie